nancysundh.blogg.se

hej här är min blogg den handlar om mig, 1D & mina kompisar

Torsdags mys

Kategori: Allmänt

Tja tja! Har lite torsdags mys med familjen. Inte gjort så mycket på svenska kollade vi på Asterix å Obelix. Kommer inte på något mer att skriva så här kommer lite bilder på mig och min lillebror Liam!


Lika som bär.

Bild

Kategori: Allmänt

Hej vi sitter i datorsalen och har bild. Vi gör en powerpoint om vad vi på no:n den här terminen. Eftersom att jag har tråkigt så kan jag inte skriva om något roligt. Fast Moa och Wilma är ju här så lite roligt är det ju. Efter bilden har vi svenska:( sen är det lunch och jag är redan hungrig. Efter lunchen har vi svenska igen fast sen har vi profil och där dansar vi gangam style. Måste gå nu ses senare!!

God natt❤

Kategori: Allmänt

Hej! Ska gå och lägga mig nu är trött sen idag och så men vi ses imorgon.
God natt<3

Tja tja

Kategori: Allmänt

Hej bloggade inte igår för att jag inte hade tid. För jag höll på med Twitter och instagram. Följ mig så följer jag dig.
Instagram: @nancysunsdh
Twitter: @NSundh
See you!<3

Mee

Kategori: videor

Hej

Kategori: Allmänt

Hej! Har inte gjort så mycket idag. Typ bara varit i skolan kommit hem målat naglarna. Ska gå och sova snart så man orkar med imorgon.

Här kommer lite bilder God Natt<3

Tja

Kategori: Allmänt

God morgon! Imorse när jag sov så hörde jag att min mobil vibrerade så jag kollade var det var och såg att det var Wilma som spamade mig med smileysar. Så jag tog upp mobilen och kollade vad klockan och såg att det var 10 min kvar tills jag skulle gå upp. Så jag stängde av notiserna och somnade om. Nu är jag iallafall på väg till bussen men vi ses senare. Hej då💖

God natt❤

Kategori: Allmänt

Ska gå och lägga mig nu har spelat angry birds och quizkampen typ hela kvällen. Fast det gick inte bra för jag förlorade hela tiden. Måste sova nu men vi ses imorgon. God natt😘

Sorry

Kategori: Allmänt

Hej förlåt för att jag inte har bloggat men jag har varit trött och glömt. Men jag har inte gjort så mycket typ varit ute, varit på marieberg sen har jag nog bara bara tagit det lugnt. Ska gå nu. Hej då!

Friluftsdag

Kategori: Allmänt

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men jag har inte hunnit. Har varit på friluftsdag och åkt skidor det var jätte roligt fast det gick inte så bra i början. Det första jag gjorde var att ramla. Fast det var lättare när man hade åkt ett tag. Kanske ska gå och lägga mig nu för jag är helt slut från idag och har jätte ont i knät. Ses imorgon GOD NATT!!

Idag

Kategori: Allmänt

Varit och åkt skidor idag det var jätte roligt. Fast det gick lite segt ibörjan fast det vart lättare sen. Sen efter skidorna åkte vi och firade en som fyllde år för ett tag sen. Sen åkte vi hem. Imorgon är det ju skola igen så kanske borde sova nu!! Här kommer iallafall en liten bildbomb god natt❤

Skidor

Kategori: Allmänt

Ska åka till kvarntorpshögen och åka skidor. Kommer bli rätt kul fast jag har inte åkt skidor på 3 år nu så det kan nog se lite roligt ut. Skriver mer sen hejdå!!

Ensam

Kategori: Allmänt

Varit ensam hemma idag för mamma å Hempen var och kollade på en bil i Nora och jag ville inte följa med så jag var hemma själv ett tag. Har inte gjort så mycket. Är hemma hos Michelle nu iallafall. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om så vi ses imorgon.
God natt💙

ensam hemma

Kategori: Allmänt

 

Fredag

Kategori: Allmänt

Vi gjorde bara mackor på hemkunskapen så tyckte det var dumt att fota. Slutade tidigt idag så jag fick skjuts av Wilma. När jag kom hem messade Michelle mig å sa åt mig att gå till skolan. Så jag gick dit sen gick vi hem å pratade lite. Efter de spelade vi just dance 4 och Mario brows på Wii. Sen typ kl 5 gick hon hem och jag å min lillasyster hjälpte mamma med maten. Sen bakade jag rulltårta fast jag ville inte fota för den såg rätt rolig ut. Vi såg på gladiatorerna sen också. Jag tror att det var allt.
Ses imorgon<3

Tävla

Kategori: Allmänt

Matte prov

Kategori: Allmänt

Vi fick reda på matte provet idag. Jag vart jätte nöjd med resultatet för jag fick 11/17. Ville bara säga de ses sen.

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag ska vi ha matte direkt på morgonen matte är inte jätte roligt fast hoppas att vi får reda på proven. Sen har vi språk jag har spanska det är inte heller roligt. Sen har vi NO med Hans det brukar vara roligt ibland som igår när vi gjorde slajm. Sen har vi lunch och efter de hemkunskap!!
Ses sen kanske lägger ut en bild från hemkunskapen!!

På väg till skolan

Kategori: Allmänt

Skolan igen då vi har typ bara bild, no och svenska idag så det e inga roliga lektioner direkt. Igår var det öppet hus i skolan och alla 7:or skulle vara där och visa dom yngre vad vi gör o sånt. Jag fick först dans men dom ändrade så jag fick bild istället. Det var inte jätte roligt fast det vart roligt sen när vi slutade.
Ses sen❤

Lite allt möjligt

Kategori: Allmänt

Vi hade matte prov idag. Jag tror att det gick väldigt bra. Det handlade om vinklar och sånt typ. Jag har färgat håret rött och här kommer en bild.
Ses sen❤

Årets hittills dåligaste dag

Kategori: Allmänt

 Hej!! Idag har inte direkt varit min bästa dag. Började med de i morse. Sen skulle vi ju vara ute typ hela dagen . Det var faktiskt inte jätte kul för det blåste och snöade jätte mycket. Vi stod vid brasan typ hela tiden fast det var ändå kallt. När det väl var dags att gå tillbaka till skolan sa dom att vi skulle gå en annan väg fast den var mycket  längre. När vi kom till skolan märkte vi att vi luktade jätte mycket rök. Eftersom att alla 7:or hade varit där tog det inte lång tid innan hela korridoren luktade rök. Resten av dagen var vanlig. Sen när jag kom hem skulle jag hjälpa Malin med disken så att hon kunde laga mat. Fast då skar hon sig och jag hjälpte henne att linda runt en sak. sen åt vi mat och jag färgade håret bild kommer imorgon. 
Ses imorgon!!

Årets hittills dåligaste dag

Kategori: Allmänt

 

Dålig morgon

Kategori: Allmänt

God morgon!! Hoppas att eran morgon har varit bättre än min. Min började med att jag inte hittade några kläder att ha på mig. Sen när vi skulle äta frukost spillde jag mjölk överallt. Får se vad som händer här näst eftersom att vi ska vara ute typ hela dagen i snön.
Ses sen hare bra!!

Måndag

Kategori: Allmänt

Heej! Måndag igen vilket betyder skola för dom flesta. Våra lärare är så snälla så vi fick bestämma vilka lektioner man ville ha. Vi valde hemkunskap såklart.
Måste gå till bussen nu hejdå!!

Tjoo

Kategori: Allmänt

Hej!! Har varit borta så har inte kunnat blogga. Blir inte så lågt inlägg för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag kan börja med att jag var hos en kompis för pappa skulle typ hjälpa till med någon dörr så vi var där ett tag. Sen åkte vi till min plast mammas lillebror och skulle kolla på hans nya lägenhet. Då fick jag 4 iPhone 4s skal av honom för att han har köpt en iPhone 5.
Ses imorgon!!

Lördag

Kategori: Allmänt

 
Har varit än rätt vanlig lördag inte gjort så himla mycket. Här kommer iallafall en liten bildbomb❤

Färga håret

Kategori:

Har tänkt på att färga håret länge nu men vet inte vilken färg än. Det lutar mot rött eller mörkbrunt men jag vet inte vilken. Vad tycker ni?? Kommentera gärna!!
See you later❤

Grattis Zayn

Kategori:

Grattis Zayn Malik på 20 års dagen!! love you Zayn 4-ever❤❤❤

Helium ballong

Kategori: videor

heej

Kategori: Allmänt

hej!! Nu har jag startat en blogg! Jag är 13 år gammal och älskar att vara med mina kompisar, One Direction & hästar m.m.
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.